Címlap Reklám- hordozóink

Reklám hordozóink


Tervezte:
SiteGround web hosting Kat-co. design
www.webtelefonkonyv.hu, Cylex, findI, Tervezte: Kat-co. design
REKLÁM HORDOZÓINK Nyomtatás E-mail

Beltéri reklámeszközeink közül az A/1-es méretű falra szerelt plakáttartó kereteink a legnépszerűbbek.

A plakátok tartalmának kiegészítésére ajánljuk a szórólapok alkalmazását. Önnel is biztosan előfordult már, hogy egy figyelemfelkeltő hirdetéssel találkozott, éa abban a pillanatában arra gondolt, hogy majd otthon bővebben informálódik az interneten, vagy felkeresi a szolgáltatót. Azonban amilyen gyorsan támadt ez a gondolata, olyan gyorsan el is felejtette! Vagy papír és toll hiányában nem volt lehetősége feljegyezni a szükséges információkat?

Szórólapos megjelenés mellett a fenti esetek egyike sem fog bekövetkezni! A részletes információkat is tartalmazó szórólapok megjelentetésére A/5-méretű, plakát mellé falra szerelt szórólaptartóinkkal állunk hirdetőink rendelkezésére.

A szórólapok lehetőséget teremtenek arra, hogy a hirdető legújabb, akár hetente változó akcióiról informálja, vagy akár kuponok/ kedvezmények segítségével bővítse fogyasztói körét.


Nagy mennyiségű szórólap, nagyobb méretű prospektusok megjelentetéséhez prospektustartó állványokat biztosítunk, melyek 3db A/4-es és 1db A/5-ös méretű tartóval rendelkeznek. Nagy kapacitású, figyelemfelkeltő reklámeszköz, mely kitűnik a környezetéből.

Szintén kiemelkedik a környezetéből a megállító tábla, mely a klinikák, rendelőintézetek forgalmas be- és kijáratainál érvényesül leginkább: alkalmazásával szinte elkerülhetetlen a betegek és a látogatók hirdetésekkel való találkozása.

A hagyományos beltéri reklámeszközökön túl a digitális megjelenés is adott. Válasszon a 10- 20 vagy a 30 mp-es megjelenési formák közül. A gyors, tömör, hatékony akciós üzeneten át a részletes, sokat mondó, sok képpel illusztrált hirdetési formákat is alkalmazhatja.

Az indoor, azaz beltéri reklámfelületeink közé tartozik a padlómatrica, mely minden szemet odavonz. Ön vajon vissza tud emlékezni, hogy milyen a padló a klinikák, vagy rendelőintézetek várójában? A padló általában egyszínű, kopár és épp ezért remek helyet biztosít egy figyelemfelkeltő, színes, stílusos, ízlésesen kialakított padlóreklámnak. Padlómatricák segítségével logóját, mottóját ismertetheti meg, emlékeztetheti a látogatókat cégére, termékeire és/vagy szolgáltatásaira. A padlómatrica az Ön által hirdetni kívánt termék, vagy szolgáltatás grafikájához igazítható. Hatásos reklám, melyet még a mindennapos igénybevétel sem tesz tönkre.

Matricák segítségével nem csupán a padlón, hanem ajtókon, térelválasztókon is biztosított a megjelenés. Éljen a lehetőséggel, hogy a látogatók már az intézménybe való belépéskor találkozhatnak az Ön hirdetésével. Használja ki az üvegmatricák nyújtotta lehetőségeket!

Az adott intézményhez közel végzi tevékenységét? Ha az útvonalat eligazító táblákkal jelöli, biztosan megtalálják Önt.

Az  óriásplakátok az intézmények falain, kerítésein, Szeged nagy forgalmú útjai mellett helyezkednek el. Terjedelmes méretük miatt ez a megjelenési forma jól látható, hosszú távú és különleges megjelenést biztosít.

A City Light üde színfolt a kültéri hirdetések között. Exkluzív, mutatós keretben történő megjelenésével magaslik ki a kültéri reklámjaink kínálatából. Elsősorban olyan helyeken ajánljuk, ahol semmilyen más kültéri reklám alkalmazása nem lehetséges. A gyalogos forgalom elérésének kétségtelenül leghatékonyabb médiaeszköze.

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi